Sztárok

Nánási Pál élvezi az apaságot

Közösségi oldalán kürtölte világgá boldogságát Nánási Pál, aki felesége és újszülött lánya nevében is megköszönte a rengeteg gratulációt.

Pontosan tíz nappal ezelőtt jött világra Ördög Nóra és Nánási Pál első közös gyermeke, Nánási Mici, akiről azóta már az is kiderült, nincs névnapja. Az újdonsült szülők egy héttel a kislány születése után tudatták a világgal boldogságukat, ami azóta egyre csak fokozódik. „Apának lenni a világ legjobb dolga!” – tette közzé közösségi oldalán Nánási, és a rengeteg gratulációt is megköszönte az embereknek. „Az biztos, hogy ennyi gratulációt még soha semmire nem kaptunk. Köszönjük szépen, nagyon jólesik!” – írta a boldog apuka. Ördög Nóra, aki már most a Nánási-vonásokat véli felfedezni Miciben, pár nappal ezelőtt blogjában hozta a világ tudomására kislánya érkezését, míg a kispapa saját honlapján – nem pedig milliókért – tette közzé az első fotót a csöppségről.

Nánási Pál élvezi az apaságot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top