Sztárok

Rékasi: “A problémákat meg kell beszélni”

Rékasi Károly szerint a problémákat meg kell beszélni, vagy ki kell lépni a kapcsolatból, ha már az sem segít.

„Én annak a híve vagyok, hogy a problémákat meg kell beszélni, vagy ha az már nem segít, akkor ki kell lépni a kapcsolatból” – foglalta össze véleményét Rékasi Károly a Barátok köztben általa megformált Bartha Zsolt viselkedését illetően. A színész elítéli az erőszakot, írja a Blikk, és mélyen elítéli Bartha Zsolt brutalitását is, bár színészként nem esett nehezére megformálnia a karaktert, hanem megpróbál minél inkább a motivációja mélyére ásni. A Barátok közt Zsoltja ugyanis nemcsak verbálisan, hanem fizikailag is bántalmazza feleségét, Zsófit, akivel a háború most már odáig fajult a sorozatban, hogy Zsolt véresre verte a lányt.

„Bartha megfenyegeti Zsófit, hogy nem mondhatja el a történteket senkinek, de véleményem szerint nem a közvéleménytől tart, hanem önmaga előtt szégyelli magát. Egyszerűen undorodik attól, amit tesz, mégis megteszi. Sajnos sok példa van ilyenre az életben! És arra is, hogy valaki tűri a családon belüli erőszakot akár hónapokon, éveken keresztül” – mondja Rékasi a sorozat eseményeit elemezve.

Rékasi:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top