Sztárok

Nem bír magával az Éjjel-nappal Budapest szívtiprója

Előre borítékolható volt, hogy Zsófi nem fog tudni ellenállni Kristóf csábításának. "Váratlan" fordulat az Éjjel-nappal Budapest ma esti részében.

Vannak lányok, akiket hiába aláznak porrá, mégis mágnesként vonzódnak a gaz csábítóhoz, aki már számtalanszor összetörte a szívüket. Így van ezzel az Éjjel-nappal Budapest fánkfaló szereplője is, akit kapcsolatuk alatt többször is megalázott a nőfaló Kristóf. Zsófi hetek óta próbál ellenállni egykori szerelmének, aki jelenleg Rita ágyába fészkelte be magát, de ma este a mixer fiú nyomulása célt ér. Zsófi, aki a valóságban Gábor menyasszonya, beadja a derekát, és a konyhában beteljesedik, ami a fiú beköltözése óta benne volt a levegőben: lefekszenek egymással. Kíváncsian várjuk, hogy a mostanában ördögi vihogást tökéletesen elsajátító Rita is a testi fenyítést választja-e a probléma megoldására, akárcsak korábban több társa is.

Nem bír magával az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top