Sztárok

Titkos hódoló ostromolja Demcsák Zsuzsát

A műsorvezetőt nagyon zavarja titokzatos hódolójának nyomulása. A tévés kényelmetlen helyzetbe került a Hal a tortán forgatásán.

Kellemetlen helyzetbe került Demcsák Zsuzsa a Hal a tortán forgatásán. A főétel tálalása közben egyszer csak megjelent egy futár egy virágcsokorral, amely kizökkentette a tévést, aki a napokban fegyelmit kapott – számolt be a Blikk. Az addig oldott és összeszedett műsorvezető a csokor érkezése után teljesen kiborult: fölöttébb feszültté vált, a váratlan meglepetéstől pedig kínosan érezte magát. A vacsoravendégei is kíváncsian tudakolták, kitől jött a virág, ám a tönkrement házassága után új életet kezdő tévés sem a felvételen, sem a bulvárlapnak nem árulta meg. „Ez maradjon az én titkom” – mondta szűkszavúan. A Blikk úgy értesült, Demcsák Zsuzsa körül legyeskedik egy ideje valaki, az illető közeledését azonban nem fogadja szívesen a válófélben lévő tévés, mivel még nem áll készen egy új kapcsolatra.

Titkos hódoló ostromolja Demcsák Zsuzsát

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top