Sztárok

Így osztja fel vagyonát Schobert Norbi

A fitneszguru és neje már most gondolnak arra, hogy mit hagynak a gyerekeikre. Van, akinek az üzleti ügyek intézése, van, akinek viszont a pénzügyek kezelése jut.

Schobert Norbi és Rubint Réka hosszú évek munkájával teremtette meg vállalkozásukat, amelyet idővel a gyermekeik kezébe adnak tovább. A fitneszházaspár ugyanis felosztja majd közöttük az Update-birodalmat. „Az üzleti ügyek intézésére Zalán és Norbika lesz a legalkalmasabb. (…) Zalánon már most látom, hogy rendkívül megfontolt, Norbikának pedig jó meglátásai vannak” – árulta el a Borsnak Rubint Réka, a Facebook hazai királynője. Mint mondja, énekesnőnek készülő kislánya pedig az pénzügyeket fogja kezelni, mivel az anyukája nyomdokaiba lépett Lara már most ügyesen beosztja a kapott zsebpénzt. Véleménye szerint ha a három testvér összefog az üzleti birodalomban, akár nemzetközi szinten is nagyon sokra vihetik.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top