Sztárok

Új szerepben Bálint Antónia

Reklámszerződést kapott a Szombat esti láz sztárja. A műsorvezető, aki egy taxiscég reklámarca lett, annak köszönheti a felkérést, hogy gyakran látni a címlapokon.

Új munkát kapott Bálint Antónia, mégpedig a rivaldafénynek köszöngetően. A műsorvezetőt – akinek a napokban zárult le a gyermekelhelyezési pere – az egyik taxitársaság kereste meg, hogy legyen egy időre a cég reklámarca. Elmondása szerint nem ez a főprofilja, hiszen műsorvezetőként dolgozik. „Emellett jönnek reklámfelkérések is, melyeket mi, közszereplők többek között a sok címlapos szereplésnek köszönhetünk. (…) Senki sem szeret olyan cikkeket olvasni magáról, amelyek negatívak vagy nem igazak, de ezt is muszáj elviselnünk. (…) Nem túlzok, ha azt mondom, egy-egy reklámszerződés kárpótlás a sorstól” – jelentette ki a Borsnak a Szombat esti láz sztárja. Mint mondja, nem lehet meggazdagodni ezekből a munkákból, egy reklámkampány ugyanis csak egyszeri bevételt jelent, két munka között pedig ügyesen kell megfogni a pénzt.

Új szerepben Bálint Antónia

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top