Sztárok

Újra együtt van párjával a TV2 sztárja – fotó

Hosszú ideig nem lehetett együtt szerelmével Dobrády Ákos, aki Rómában építgeti karrierjét. Most viszont pár napot nála töltött kedvese, Iszak Eszter.

Az egyik képmegosztó oldalon tette közzé szerelmes fotóikat a Viva műsorvezetője, Iszak Eszter, aki hónapok óta kénytelen külön élni szerelmétől, a Nagy Duett egykori ítészétől.

Újra együtt van párjával a TV2 sztárja - fotó

Dobrády ugyanis karrierje érdekében az olasz fővárosba költözött, ezért a szerelmesek csak nagyon ritkán tudnak találkozni, ám ez még inkább megerősítette a szerelmüket. „Nagyon szeretjük egymást és jó úton haladunk. A távolság sem változtatott a kapcsolatunkon, nem volt mélypont. Amikor elkezdődik egy távkapcsolat, azért megijed az ember, hogy hogy fog így működni, de szerencsére mi tudjuk kezelni a helyzetet, és így még édesebb a találkozás” – nyilatkozta korábban a Randikommandó műsorvezetője, aki már a házasságot tervezi a TNT egykori zenészével.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top