nlc.hu
Sztárok
Sarka Kata nem akar celeb lenni

Sarka Kata nem akar celeb lenni

Sarka Kata nem tartja celebnek magát, és nem is akar ezzel a titulussal érvényesülni.

Sarka Kata nem akar celeb lenniSarka Kata nem tartja magát celebnek, és nem is akar az lenni, írja a Bors. Hajdú Péter felesége elmondta, hogy indult ugyan egy szépségversenyen, és tisztában van vele, hogy férje ismertségével együtt jár, hogy ő is ismertté vált, de nem ezen a jogon akar érvényesülni, és nem is érti az előítéletek okát.

„Akik ismernek, tudják, én nem az az üres celebfeleség vagyok, mint amilyennek sokan gondolnak. Azzal mit lehet kezdeni, amikor névtelenség mögé bújó emberek fröcsögnek rád igaztalanul?” – tette fel a kérdést az interjú során. Legfontosabbnak a gyerekeit, a férjét és a munkáját tartja az életében, és amellett, hogy szeretné, ha családja örökre együtt maradna, másik fontos álma, hogy bebizonyítsa, üzletasszonyként is megállja a helyét.

Amellett, hogy nem szívesen hordja a celeb titulust, azt is elmondta, a kommenteket igenis olvassa időnként, mert fontosnak tartja azokat. „Minden ismert embernek kötelezővé tenném. Olykor visszaránt a valóságba, észhez térít. Volt idő például, amikor belementem méltatlan nyilvános vitákba méltatlan emberekkel. Rájöttem, igazuk van a kommentelőknek, hogy ez rossz út, és ezután kimaradtam a hasonló perlekedésekből” – magyarázta Sarka Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top