Sztárok

Fúrják az Attraction sikerét

Míg Anglia fele a magyar árnyékszínház táncosainak a lába előtt hever, addig a másik fele sértődött gyerekként duzzog a magyarok sikerén.

A közönség szavazata alapján fölényes győzelmet aratott a Britain’s Got Talent szombati döntőjében Szűcs Zoli és csapata. A táncosok szinte mindenkit elkápráztattak a britek előtt tisztelgő döntős produkciójukkal, ám vannak, akik nehezen viselik, hogy nem hazai csapat nyerte a tehetségkutatót. Már az elődöntők során is voltak fanyalgók, ám most még többen lázadtak fel a magyar csapat ellen.

Nem osztozik mindenki az Attraction sikerén

„Nagy-Britanniának nincs tehetsége. Idén egy magyar csapat nyert, tavaly egy kutya. Jövőre mire számítsunk? Egy zongorázó japán robotra?” – írta az egyik hozzászóló a The Sunban megjelent cikk kapcsán. „Ez nem egy európai verseny. Nem lett volna szabad megengedni nekik, hogy elinduljanak” – szólt hozzá egy másik háborgó brit. Eközben a harmadik helyen végzett operaénekes testvérek, Richard és Adam is úgy érzik, ha nem zavarja meg produkciójukat tojásdobálással a műsor egykori versenyzője, Natalie Holt, akár ők is megnyerhették volna a műsort. „Szétrombolta az álmainkat. Talán mostanra megbánta és bocsánatot kér, de ez már mit sem ér. Nem tudunk túllépni a gondolaton, hogy talán ő az oka, amiért nem mi nyertünk” – nyilatkozta csalódottan a skót testvérpár az újságnak. Szerencsére a támadások eltörpülnek az Attraction sikere mellett.

Nem osztozik mindenki az Attraction sikerén


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top