Sztárok

Kiakadt, ordítozott Tóth Gabi

Begurult és káromkodott az énekesnő, miután fellépett a Bravo Otto-gálán. Párja nyugtatgatta az X-Faktor újdonsült mentorát, aki nem volt megelégedve a színpadon nyújtott teljesítményével.

Kiakadt a Bravo Otto-gálán Tóth Gabi. Az énekesnő öltözőjéből hangos kiabálás, durva szitkok, káromkodások hallatszottak – számolt be a Blikk. Előzőleg az X-Faktor újdonsült mentora az Éjjel-nappal Budapest főcímdalát adta elő, de úgy tűnt, nincs minden rendben a torkával. Elkeseredetten jött le a színpadról, majd beviharzott az öltözőbe, s akik a helyiség előtt álltak, tisztán hallották az énekesnő káromkodását. Mint utóbb a menedzsere, Daróczi Tihamér elmondta, hangszalaggyulladással állt színpadra, és ez nagyon zavarta Gabit, aki kiabálással adta ki a dühét. Párja, Markó Robi – akivel a Szombat esti láz alatt jött össze – csitítgatta, nyugtatgatta. „Maximalista létemre csak akkor vagyok elégedett, ha a legjobbat tudom nyújtani az embereknek” – magyarázta az egykori megasztáros, aki a történtek után már a legnagyobb békességben bulizott kedvese oldalán.

Kiakadt, ordítozott Tóth Gabi

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top