TV-sztárok

Ő váltja Malekot az X-Faktorban

Óriási lehetőség vár Tóth Gabira, a hajdani megasztáros ugyanis az RTL Klub tehetségkutatójának új mentora lesz. A jelenleg a Szombat esti lázra készülő énekesnő nem tart attól, hogy túl fiatal lenne a feladatra – írja a Blikk.

Tóth Gabit várja Malek Miklós mentori széke az ősszel induló X-Faktorban. A bulvárlap úgy értesült, a jelenleg a Szombat esti lázra gőzerővel készülő énekesnő tagja lesz a tehetségkutató mentornégyesének. Mint a Blikk megtudta, a tárgyalások már a részletek egyeztetéséről folynak Tóth Gabi – aki Malek Miklós egykori mentorsegédje volt – és az RTL Klub között. A hajdani megasztáros boldogan vállalná a mentorszerepet a konkurencia tehetségkutatójában. „Bár még csak 25 éves vagyok, azt gondolom, képes lennék szembenézni vele, hiszen a korom ellenére már 10 éve dolgozom a szakmában” – jegyezte meg a jelenleg szingli énekesnő, aki a Győri Nemzeti Színházban is játszik, hamarosan pedig a Szombat esti lázban mutatja meg tánctudását. A bulvárlap egyes információ szerint az egész mentorgárdát lecseréli a csatorna, teljesen új négyessel rukkol elő az őszi műsorban, ám a végleges négy mentorjelölt nevéről még hallgatnak.

Ő váltja Malekot az X-Faktorban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top