Sztárok

Balesetet szenvedett az Éjjel-nappal Budapest sztárja

Rémálommá vált Kovács Bettina Dóra nyaralása. Az Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító színésznő motorral bukott fel Thaiföldön, és a kórházban kötött ki.

Motorosbalesetet szenvedett az RTL Klub fikciós realityjében a Zsófit alakító Kovács Bettina Dóra. Még az Éjjel-nappal Budapest indulása előtt egy barátjával vágott neki Thaiföldnek a modellként dolgozó lány, ám egy szerencsétlen baleset miatt majdnem a karrierjét is fel kellett adnia – írja a Blikk. Samui szigetén a bikiniben motorozó Zsófi egy figyelmetlen autós miatt hatalmasat bukott. Mint mondja, legalább 3 métert csúszott az aszfalton. A kórházban ellátták a sérüléseit, ám leginkább attól tartott, hogy nyoma marad a horzsolásoknak, és emiatt fel kell adnia a modellkarrierjét. „Rémálommá vált az egész. (…) Bevallom őszintén, ezek után soha többé nem vágyom vissza Thaiföldre” – jelentette ki Dóra, akit már eljegyzett kollégája, a sorozat autószerelőjét alakító Király Péter.

Fotó: //budapest.rtlklub.hu
Fotó: budapest.rtlklub.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top