Sztárok

Az amerikai konkurencia beszólt az Attractionnek

A Britain's Got Talent című tehetségkutató amerikai változatában határozott léptekkel menetel előre a Catapult nevű árnyékszínház. Ha nyernek, egyenes az útjuk Las Vegasba.

Az ország nagy része még mindig levegőért kapkodva örvendezik, amiért magyar csapat nyerte a világ egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorát. Az Attraction ezzel a győzelemmel olyan kapukat nyitott meg maga előtt, amiken csak kevés kiváltságos magyar tehetség léphetett át eddig. Simon Cowell, a tehetségkutató atyja ugyanis a fejébe vette, egészen Las Vegasig repíti a táncosokat. Ám az áhított amerikai álmot fenyegeti, az egy másik tehetséges csapat, akik szintén Cowell „gyermekei”.

Az amerikai konkurencia beszólt az Attractionnek

Az American’s Got Talentben versenyző Catapult nevű árnyékszínház ugyanis gőzerővel menetel előre, elkápráztatva az ottani zsűritagokat. „Elképesztőek vagytok! Kreatívak, egyediek, szórakoztatóak és szexik. Ez felért egy hazafutással” – hüledezett Mel B a csapat középdöntős produkciója után. Egy másik zsűritag szerint a Catapultban megvan minden, amit ebben a műsorban keresnek. Az amerikai változat első helyezettnek járó díjai között pedig szerepel a Las Vegas-i fellépés, márpedig a táncosok nem hagyják elcsaklizni a vegasi csillogást: nem túl udvarias stílusban üzentek a magyar konkurenciának. „Láttuk azokat a magyarokat. Nem rosszak, de egyáltalán nem olyan jók, mint a Catapult” – olvasható a The Sun internetes oldalán, akik már korábban sem rejtették véka alá nemtetszésüket a magyarok sikerével kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top