Sztárok

Különös módszerrel szülne Katalin hercegné

Nem kér a fájdalomcsillapítókból Katalin hercegné, aki inkább egy természetes módszert választ, hogy enyhítse fájdalmait első gyermeke születésénél.

Hipnózis alaKülönös módszerrel szülne Katalin hercegnétt szülné meg a jövendőbeli trónörököst a cambridge-i hercegné, ezzel enyhítve a szülési fájdalmakat. Katalin, aki mostanában a főzés tudományában is jobban elmélyedt, most a legmegfelelőbb módszert keresi, aminek a segítségével a legtermészetesebb úton szülheti meg (állítólag) kisfiát. A hipnoszülés pártolói szerint ez a módszer segít az anyukának, hogy saját maga kontrollálja a szülés folyamatát, és olyan technikákat sajátítson el, aminek a segítségével beindítja az oxitocintermelést. „Katalin hercegné többféle módszernek is utánanézett. A legfontosabb számára, hogy a szülés a lehető legtermészetesebb legyen. A hipnoszülést több barátnője is ajánlotta neki, ezért rengeteg könyvet olvasott a témában és számos CD-t meghallgatott arról, hogyan kerülhet a megfelelő hangulatba ezzel a módszerrel” – írja a Grazia magazin. Vilmos herceg felesége egyébként éppen abban a kórházban fogja világra hozni gyermekét, ahol annak idején Diana hercegnő is megszülte elsőszülött fiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top