Sztárok

Vádemelést javasoltak Stohl ellen

A rendőrség nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt vádemelést javasolt a színész ellen a börtönnaplójában megjelentek miatt. Az ügyészség újabb bizonyítékokat keres.

Lezárta a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda abban az ügyben, amely a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának feljelentése alapján indult Stohl András börtönnaplója kapcsán – írja a Bors. Mint a bulvárlap megtudta, a nyomozók vádemelési javaslattal továbbították az ügyet a pécsi városi ügyészségre, ahol azonban újabb eljárási cselekmények lefolytatását kérték. Így Stohl ügye ismét a nyomozókhoz került. Ha csakugyan vádat emel az ügyészség, s ennek nyomán elítélné őt a bíróság, akkor akár az is elképzelhető, hogy a színésznek újra börtönbe kell vonulnia, ahonnan tavaly kedvezménnyel szabadult. Ha újra elítélik, a korábbi felfüggesztett büntetését (5 hónap) is a nyakába varrhatják. Rágalmazásért pedig akár 2 év is kiszabható.

Vádemelést javasoltak Stohl ellen

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top