Sztárok

Stohl Andás: Börtönből buliba!

Bulit szervez Stohl Andrásnak Ancsika, mint azt Bodrogi Gyula elmesélte. A színészek is ott üdvözlik majd frissen szabadult társukat, többet már nem látogatják meg a börtönben.

Stohl Andás: Börtönből buliba!Stohl András a 45. születésnapját még a börtön rácsai mögött tölti majd, de ahogy szabadul, azonnal megünnepelheti azt is, hogy egy évvel öregebb lett, és azt is, hogy véget ért kálváriája. „Nem tervezzük, hogy a születésnapjára bemennénk a börtönbe, mint karácsony előtt. Párja, Ancsika szervez ünnepséget a szabadulásra, és majd nekünk is szólnak” – mesélte Bodrogi Gyula, aki bár sajnálja, hogy a neves napon nem köszöntheti barátját, egyre boldogabb, ahogy közeledik március ötödike. „Nagy megnyugvással tölt el, hogy kikerül a börtönből. Én úgy tudom, hogy azonnal visszatér majd közénk, a Nemzeti Színházba” – mondta Bodrogi Gyula. Persze azt nem tudni, hogy a színésznek mennyire lesz kedve bulizni, hiszen a legfrissebb hírek szerint a biztosító mégsem fizeti ki helyette a Pali bácsinak járó kártérítést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top