TV-sztárok

Stohl milliókat fizethet

A színész még ki sem szabadult a börtönből, máris agyalhat a kinti életen: mivel ittasan okozott balesetet, ezért lehet, hogy biztosítója nem fizeti meg Pali bácsi több millió forintos kártérítését, vagy visszaperli azt Stohltól.

11,5 millió forintot követel Pali bácsi és ügyvédje a hamarosan szabaduló Stohltól, vagyis annak biztosítójától – írja a Blikk. A napilap szerint azonban a biztosítónak nem kötelessége fizetni, mivel a színész ittasan és drog befolyása alatt okozott balesetet. „Az ittas befolyásoltság és a drog használata kizárja a biztosító felelősségét. Hasonló a helyzet a bűncselekményekhez: egy tűzesetnél például a lakásbiztosítás érvényét veszítheti, ha kiderül, hogy szándékosság vagy mulasztás miatt történt a baj” – mondta a Blikknek egy biztosítási szakértő, aki szerint az sem kizárt, hogy a biztosító fizet, ugyanakkor ebben az esetben visszkereseti joggal élhetnek, magyarán visszaperelhetik a károkozón a pénzt.

Stohl milliókat fizethet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top