Sztárok

Zokogott Nigella, miután fojtogatta a férje – fotók

A pár két tagja külön-külön taxival távozott az étteremből, miután több ember előtt fojtogatta férje a híres sztárszakácsnőt. Bár Nigella nem tett feljelentést, a rendőrség vizsgálja az ügyet.

Megdöbbentő képsort közölt ma a Daily Mail internetes oldal, amit egy szemtanú készített a londoni Scott’s étteremben. Az 53 éves Nigella Lawsont, a híres tévés szakácsnőt kedvenc éttermükben kezdte fojtogatni férje, majd orrát is megcsavarta a 70 éves marketingguru, Charles Staachi, amit többen meg is örökítettek.

Zokogott a sztárszakács, miután fojtogatta a férje - fotók

 
Az egyik jelen lévő döbbenten nyilatkozott a Sunday című napilapnak. „Látszott rajta, hogy nagyon megrémült. Még nekünk is rémisztő jelenet volt. Nigella zokogott, folyamatosan törölgette a könnyeit” – árulta el a szemtanú, és hozzátette: a kétgyermekes anyuka még ezek után is képes volt megcsókolni a férfit. „Úgy tűnt, szereti a férjét, csak egyszerűen képtelen volt kordában tartani és megakadályozni őt abban, hogy sértegesse és megalázza mindenki előtt” – tette hozzá.

Zokogott a sztárszakács, miután fojtogatta a férje - fotók

A házaspár szomszédai is arról beszéltek, egyik nap még veszekedéstől hangos a ház, másnap viszont már boldogan sétálnak kéz a kézben. „Mind a ketten nagyon erős személyiségek, és biztos vagyok benne, hogy ezt is meg fogják oldani, mert egyébként boldogok együtt. Korábban is előfordult már, hogy az utcán veszekedtek, nagyon szenvedélyes emberek. Ezek a fotók azonban valóban bicskanyitogatóak” – vélekedett a szomszéd.

Zokogott Nigella, miután fojtogatta a férje - fotók

A házasok egyébként 10 éve alkotnak egy párt, Saatchi a család régi barátja, ő segítette át Nigellát első férje elvesztésén. A történtek után a Nigella és férje külön távoztak az étteremből, és bár a sztárszakács nem tett feljelentést, a rendőrség vizsgálatot indított.

Zokogott Nigella, miután fojtogatta a férje - fotók

 
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top