Sztárok

Az év legcikibb rendezvénye: téged is vár a Sugarbird-tábor

Egyre több a felnőtteknek szóló tábor. Ha azonban eddig még nem lett volna divat, a sugarbirdös lányok majd most divatba hozzák. Idén ugyanis már ők is szerveznek egyet, ahol a 18 pluszos lányok közelről csodálhatják kedvenceiket. Akár VIP-ként.

Emlékszem, gyerekként mindig izgalommal vártam a nyarat, na nem csak azért, mert nem kellett iskolába menni, hanem mert kezdődtek a táborok. Ma már a táborozás azonban nem csak a gyerekek kiváltsága. A felnőttek körében is divatba jött, és mint újhullámos divatirányzat, ebből a koppintással megvádolt Sugarbird „divattervezői” sem maradhatnak ki.

Sugardird tábor nagylányoknak - ha van pénzed, várnak a VIP-ben

„Camp”-et szerveznek a rajongóknak
Június 28. és 30-a között szervezik meg ugyanis első Sugarbird Camp – mert valljuk be, a tábor szó azért túl snassz a trendiség mércéjén – névre keresztelt háromnapos siófoki megmozdulásukat. Lesz minden, mi szem-szájnak ingere, közös fotózkodás Debreczeni Zitával, jóga Dukai Reginával, akinek bár papírja nincs arról, hogy jógaoktató lenne, végül is ruhákat is tervez, vagy valami olyasmi. Bódi Sylvi szörfözni tanítja majd a Balaton vízének vad hullámain a cicababákat, Zimány Linda pedig… Hoppá, itt elakadtunk, merthogy a nemrégiben Amerikában szépségversenyt nyert Zimány ott sem lesz.

Sugardird tábor nagylányoknak - ha van pénzed, várnak a VIP-benEszünk ágában sincs feltételezni, hogy nem vegyülne a hétköznapi emberekkel, mégis furcsálljuk, hogy kimarad a tutiból. Helyette ott lesz viszont Tatár Csilla, aki a televíziózás csínját-bínját meséli el a résztvevőknek. Őt bizony igazi kakukktojásnak érezzük, a profi sminktippek és a címlaplányokkal történő fotózkodás közepette.

VIP-csomag, azaz ha pénzed van, többet érsz
Viszont lesz még VIP-csomag, mert hogy nehogy már mindenki egyenlő legyen egy táborban. Bocsánat, campben. Aki mélyebben nyúl a zsebébe, azaz az alap 39 900 forintos ár helyett, 69 900 forintot fizet a három napért, az cserébe közösen készülődhet a szombat esti bulira a csajokkal, és még egy külön, zártkörű vacsorán is lakmározhat az ínycsiklandozóbbnál ínycsiklandozóbb ételekből egy asztalnál velük. Amikor ezt kitalálták, biztos nem futott át a fejükön, hogy ezzel azt sugallják, hogy akinek pénze van, az többet ér, de innen üzenjük: mégis sikerült! A „csórók” pedig, akiknek nem futja arra, hogy megfizessék a kiváltságosoknak járó előnyöket, a lemenő nap fényében gondolkodhatnak azon, hogyan is törhetnének ily magaslatokba.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top