Sztárok

Először mutatta meg kisfiát L. L. Junior

Már most három nyelven beszél kisfiához L. L. Junior, aki reméli, hogy a zene iránti szeretetét is örökölte tőle a kis Lacika. A rapper először és utoljára állt családjával a kamerák elé.

Egyszerre volt örömteli és fájdalmas, amikor megtudta a rapper, hogy apa lesz. Egy héttel azelőtt vesztette el ugyanis imádott édesapját. „Istenfélő ember vagyok, nem hiszek a reinkarnációban, de nyilvánvalóan nem lehet véletlen, hogy apukám halála után egy héttel közölte a kedvesem, hogy babánk lesz” – morfondírozott Junior a ma megjelent Story magazinban.

Először mutatta meg kisfiát L.L. Junior

A zenész egyébként nagyon élvezi az apasággal járó minden örömöt és nehézséget, bár a pelenkázással és a fürdetéssel még nem szívesen próbálkozik. Ehelyett viszont már most beszélni tanítja az alig öt hónapos kis Juniort, sőt nemcsak magyarul, de angolul és cigányul is beszél a picihez. „Azt szeretném, ha a fiam mindhárom nyelvet tökéletesen megtanulná. Ugyan mindenki mosolyog rajtam, de szent meggyőződésem, hogy ez a gyerek egyéves korában már beszélni fog” – mondta Junior. A rapperről és családjáról készült közös fotókat megnézhetik a ma megjelent Story magazinban.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top