Sztárok

Jennifer Lopez a legnagyobbak közé lépett – fotó

Családja, barátai és kollégái körében vehette át névre szóló csillagját Jennifer Lopez Hollywoodban, a hírességek sétányán.

Óriási megtiszteltetés érte Jennifer Lopezt. Az énekes-színésznő ugyanis csillagot kapott a híres Hollywood Walk of Fame, azaz a Hollywoodi hírességek sétánya névre keresztelt szakaszon.
Így J.Lo a 2500., aki örökre bevéste nevét Amerika legnagyobb sztárjai közé.

Jennifer Lopez a legnagyobbak közé lépett - fotó

A 43 éves Lopez könnyeivel küszködve mondta el beszédét családja, barátai és kollégái előtt. „Egy csillag a Hollywood Boulvard-on. Megfogadtam, hogy nem fogok sírni. Nagyon meg vagyok hatva, ez az egész annyira szürreális” – kezdte a kétgyermekes anyuka, akit fiatal párja is elkísért az átadásra.

Jennifer Lopez a legnagyobbak közé lépett - fotó

„Remélem, ti is úgy érzitek, ahogy én, hogy nagyon megérte ez az egész. Remélem, hogy legalább egy kicsit is megérintettem a lelketeket, ahogy ti nagymértékben az enyémet. Nagyon szépen köszönöm nektek” – mondta könnyeit visszafojtva J.Lo, akinek boldogságát ezen a napon még az sem tudta beárnyékolni, hogy első férje szexvideójukkal zsarolja őt.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top