Sztárok

Ezért nem ment Hajdú műsorába az Attraction

Levélben indokolta meg az Attraction, miért nem lépnek fel Hajdú műsorában

Hajdú Péter nagyon szerette volna, ha fellép műsorában a hatalmas sikert elérő Attraction. A fellépésre azonban hosszas egyeztetések után mégsem került sor, mivel nem kapták meg hozzá a szükséges engedélyeket és jóváhagyásokat a Britain’s Got Talent szervezőitől.
A csapat levelet írt Hajdú Péternek, melyben sajnálatukat fejezik ki és remélik, hogy a jövőben pótolni tudják majd az elmaradt találkozást.

„Kedves Péter! Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, szerettünk volna fellépni a műsorban. Mi is úgy gondoljuk hogy a hazai közönségnek is így tudtuk volna viszonozni a felénk áradó szeretetét. Arról nem beszélve, hogy épp az ilyen meghívásokért, szereplésekért dolgoztunk kilenc évig. Sajnos mi sem kaptunk érdemleges választ odakintről. Nagyon remélem, hogy legközelebb eredményesebbek leszünk. Azon vagyunk, hogy a magyarországi életünket semmilyen tekintetben ne befolyásolják. A jövőben megteszünk mindent ennek érdekében. Köszönjük, hogy gondoltál ránk. Természetesen itthonról családosan nézzük ezt a Nagyszerű, Világszínvonalú Műsort! Üdv.: Szücsi” – szól a levél, melyet Szűcs Zoltán, a csapat vezetője írt. 

Ezért nem megy Hajdú műsorába az Attraction

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top