TV-sztárok

Egyedülálló lehetőség! Táncosok jelentkezését várja az Attraction

Bővíteni szeretnék a csapatot, ezért táncosok, artisták, akrobaták jelentkezését várja az Attraction.

Ma reggel a Morning Show-ban vendégeskedett Szűcs Zoli, az Attraction árnyékszínház vezetője. A Hip-Hop Boyz egykori tagja beszélt a plágiumvádakról, az őket ért támadásokról, de legszívesebben a rájuk váró izgalmas feladatokról mesélt lelkesen. A Britain’s Got Talent című tehetségkutató nyerteseinek már most be van táblázva a nyara, hiszen rengeteg felkérésnek kell eleget tenniük.

Egyedülálló lehetőség! Táncosok jelentkezését várja az Attraction

„Készülünk a nagy megmérettetésekre, fellépésekre, hisz rengeteg meghívásunk van. A soron következő például júliusban, Londonban lesz a Best of British elnevezésű rendezvényen az Olimpiai Parkban, ahova London főpolgármestere hívott meg minket, hogy ötvenezer ember előtt szerepeljünk. A királynő előtt ősszel lépünk fel. Már nagyon várjuk, óriási megtiszteltetés lesz” – mondta Balázséknak Szücsi, aki egy exkluzív felhívást is intézett minden hallgatóhoz. „Bővíteni kell a csapatot, mert nincsenek váltóink, ezért előfordult már, hogy valaki sírva csinálta végig a produkciót a paraván mögött. A nagyszínpadi fellépésekhez pedig egyébként is szükség van több emberre. Szeretnénk egy castingot csinálni. A hivatalosa FB-oldalunkon lehet jelentkezni. Ez a legfontosabb most számunkra, hogy a csapatot úgy fel tudjuk bővíteni, hogy a nagyszínpadra minden rendben legyen” – árulta el Szücsi, aki bár a Las Vegas-i szerződésükről nem mondhatott sokat, annyit azért elárult, még ennél is nagyobb dolgok vannak születőben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top