Sztárok

Hárommilliós pert bukott a magyar színész

Három évvel ezelőtt úgy került a mozikba az Igazából apa című film, hogy a stáblistán nem volt feltüntetve a rendező személye. Novák Emil akkor pert indított. A bíróság most kimondta, Kaszás Gézának rendeznie kell az elmaradt gázsi kifizetését.

Az Igazából apa című filmet producerként, társszerzőként és főszereplőként is Kaszás Géza színész jegyezte. A forgatások ugyan még látszólag jó hangulatban teltek, ám idővel a forgatáskor még rendezőként megnevezett Novák Emil és a Hal tortánban is felbukkanó Kaszás annyira elhidegült egymástól a bemutatóra, hogy a stáblistán már nem volt feltüntetve a rendező személye. Az ügy végül a bíróságon folytatódott tovább, Kaszás Géza – aki a Nemzeti Vágtán is indult – ugyanis nem akarta kifizetni a rendező előre meghatározott gázsijának utolsó részletét – mindennel együtt 3 millió forintot –, mert szerinte Novák nem fejezte be a filmet, s nem vett részt az utómunkálatokban – írja a Blikk. A rendező azonban ezzel szemben azt állította: ő igenis elvégezte, amire szerződött. A bíróság végül jogerősen Nováknak adott igazat, így Kaszásnak, illetve a szerződésben szereplő cégének ki kell fizetnie a 3 milliót.

Hárommilliós pert bukott a magyar színész

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top