Sztárok

Tiltólistán VV Éva

Kitiltják a botrányos valóságshow-szereplőt a szórakozóhelyekről. VV Éva hiába esküdözik, hogy már nem iszik, és távol áll tőle a balhézás.

Lassan elfogynak azok a menő fővárosi szórakozóhelyek, ahová VV Éva még beteheti a lábát. A botrányos életű VV-hős – aki legutóbb pénzzel pózolt – egy évvel ezelőtt Gianni belvárosi klubjában, a Trafiqban lett nemkívánatos személy. Azóta kiderült, egyre bővült a lista, a legfelkapottabb bulizóhelyeken már egyáltalán nem örülnek, ha a korábbi valóságshow-sztár megjelenik a környékükön – írja a Blikk. VV Éva elismerte, hogy az Úri Muri, illetve a Romkert úgy döntött, hogy soha, semmilyen körülmények között nem teheti be a lábát hozzájuk. „Többször is próbáltam elmenni ezekre a helyekre, de nem tudtam bejutni. Pedig nem balhézni akarok, csak szórakozni. (…) Nem értem, miért csinálják ezt velem, egyszerűen a biztonsági őrök eltanácsolnak attól, hogy bemenjek” – panaszkodott a Barbie babává átalakult valóságshow-hős, aki állítja, megváltozott, és már alig iszik. A bulvárlapnak az Úri Muri üzletvezetője azonban azt állította, náluk senki sincs tiltólistán; ha valaki mégsem tud bejutni hozzájuk, annak csupán az lehet az oka, hogy nem megfelelően viselkedik.

Tiltólistán VV Éva

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top