Sztárok

Fordulat! Sarka Kata üzent Kocsis Korinnának

Kocsis Korinna eddig azzal védekezett, hogy amíg a szerződés köti, nem teregetheti ki a szépségkirálynő-választás szennyesét. Sarka Kata most feloldotta a hallgatás alól, sőt az is kiderült, nem csak náluk húzta ki a gyufát.

Fordulat! Sarka Kata feloldotta Kocsis Korinnát a hallgatás alólKözösségi oldalán adott ki közleményt kedden Kocsis Korinna, amelyben továbbra is arra hivatkozott: addig nem beszélhet igazáról, amíg a szerződése köti a Magyarország Szépe Kft.-hez. „…ahogy eddig sem tudtam, úgy a jövőben sem áll módomban ebben a kérdésben a média részére a szerződéses kötelezettségeim miatt nyilatkozni, miközben ők folyamatosan velem kapcsolatban minden eszközt megragadnak, hogy állításaikat bizonygassák. Így az általuk tett újság- és tv nyilatkozatok lejáratásomra irányuló kijelentéseinek stílusával és valóságtartalmával kapcsolatban sem áll módomban a véleményemet a szerződés lejártáig elmondani” – tette közzé Kocsis. Az hozzászólók nagy része a koronáját visszaadó királynő mellett állt ki, és sok kommentelő, elvonatkoztatva az ügytől, szapulni kezdte a Sarka–Hajdú házaspárt.

Ám az ügyben újabb fordulat következett be: Sarka Kata, aki tegnap a Nők Lapja Cafénak feldúltan nyilatkozott az ügyről, a cég ügyvezető igazgatójaként feloldotta Korinnát a titoktartás alól, és kifejezetten arra kéri a lányt, álljon ki a nyilvánosság elé és mondja el, miért tette, amit tett. Sarka azt is kijelentette, ha nyilvánosan bocsánatot kér, akár még a pertől is elállnak. Hogy a korábbi Miss Earth hogyan reagál a váratlan fordulatra, egyelőre kérdéses, az viszont már biztos, hogy nem Sarkáék az elsők, akiknek komoly fejtörést okozott a neveletlen hercegnő.

Az Aktív tegnapi műsorából kiderült, egy hoszteszügynökség már egy éve feketelistára tette a szépséget. „Bejelentkezett egy munkára, megvettük neki a jegyet, befoglaltuk a szállodai szobát (Párizsban egy kiállításon kellett volna hostesskednie), erre a hölgy 1-2 nappal az indulás előtt kitalálja, hogy itthon jobb ajánlatot kapott, valami fotózást, és hogy adjunk neki több pénzt, vagy nem megy” – írta 2012. október 2-án az ügynökség egyik embere.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top