Sztárok

Példaértékű büntetés várhat a balhézó modellre

Visszakérik Kocsis Korinánnától a felkészítésére költött pénzt. A Szépségkirálynő című műsor lázadó versenyzője most már hiába kér bocsánatot a verseny szervezőitől.

Több millióba fájhat Kocsis Korinnának a lázadozása – írja a Blikk. A modell jövő hét végéig kapott haladékot. Ugyan Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője felajánlotta a versenyzőnek, hogy egy bocsánatkérésért eltekintenek a pertől, ám Korinna nem élt ezzel a lehetőséggel. A bulvárlap megtudta, hogy a műsor külföldi licenctulajdonosa példaértékű büntetést követel, mondván, a lány elfogadhatatlanul viselkedett, és rossz hírét keltette a versenynek. A szervezők most kiszámolják, hogy mennyibe került Korinna felkészítése, s ezt az összeget – amely több millióra rúghat – kell a modellnek kártérítésként kifizetnie. Amennyiben erre nem hajlandó, akkor a verseny szervezői benyújtják a keresetet. „Szerződésszegés miatt fogunk kártérítést követelni. (…) Fontolóra veszem, hogy A Szépségkirálynő jogtanácsosaként rágalmazásért büntetőpert indítsak ellene” – jelentette ki Berényi András. Korinna egyelőre hallgat, a telefonját sem veszi fel.

Példaértékű büntetés várhat a balhézó modellre

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top