Sztárok

Amerikában is Radics Gigi dalát éneklik

Egy amerikai lány töltötte fel azt a videót a YouTube-ra, amelyen Radics Gigi Daydream című dalát adja elő. Szerintetek jobb, mint az eredeti? Nézzétek meg!

Átütő siker! Amerikában is Radics Gigi dalát éneklikA Megasztár 6. egykori győztesének egyik legnagyobb slágerét, a Daydream, magyarul Vadonatúj érzés című dalát énekli nappalijában egy fiatal amerikai lány, amit a YouTube-ra töltött fel. A legnagyobb videomegosztó-oldalon számtalan amatőr énekes előadásában hallhatóak a világsztárok dalai, most pedig már Gigit is utánozzák. „Annyira jó érzés, hogy Amerikában ismerik, éneklik a dalomat! Sok puszi mindenkinek!” – osztotta meg boldogságát közösségi oldalán Gigi.

A mindössze 16 éves énekesnő tavaly egy magyar dalszerző, Kelemen Huba meghívására utazott a tengerentúlra, hogy felénekelje azt a dalt, amit Pascal Guyo, nemzetközi producerrel karöltve írtak az ifjú tehetségnek. Gigi Michael Jackson egykori mentorát, Quincy Jonest is annyira lenyűgözte, hogy a legendás zenei producer személyesen hívta meg, hogy lépjen fel a montreux-i dzsesszfesztiválon. Bízunk benne, hogy a tehetséges énekesnő számára ez egy újabb lépés a világhírnév felé vezető úton.

 

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top