Sztárok

Felvállalta szerelmét Szinetár Dóra

A színésznő mostanáig nem jelent meg nyilvánosság előtt új barátjával. Szinetár Dóra és kedvese a Nemzeti Színház társulatbúcsúztató gálaestjén tűnt fel kéz a kézben.

Körülbelül egy évre volt szüksége Szinetár Dórának és Makranczi Zalánnak, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják szerelmüket. A 36 éves színésznő – aki tavaly nyáron jelentette be válását – vasárnap este a Nemzeti Színház társulatbúcsúztató gálaestjén kéz a kézben jelent meg kollégájával, egyben kedvesével; Szinetár Dóra csak úgy sugárzott a boldogságtól – írja a Bors. Az elmúlt egy évben a színésznő és párja nem jelentek meg nyilvános rendezvényen együtt, most viszont úgy döntöttek, vállalják egymást ország-világ előtt. A szerelmesek az este folyamán kézen fogva sétálgattak, gyakorta összebújtak. Éjfélkor pedig egymás kezét szorítva, a színház előtti parkban nézték végig a színház fényeinek lekapcsolását. Mint utólag a színésznő elmondta, nemcsak Zalán miatt volt ott a színház búcsúestjén (a színész ugyanis a Nemzeti tagja volt, ám a következő évadban Székesfehérváron folytatja tovább), hanem színházi emberként is, őt is érdekelte az esemény. „Az elmúlt egy évben soha nem bujkáltunk, csak nem sajtóeseményeken éltük az életünket” – jegyezte meg a kétgyermekes színésznő.

Felvállalta szerelmét Szinetár Dóra

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top