Sztárok

Rippel Feri: “Barátok maradtunk a feleségemmel”

Az artista és felesége a válás ellenére is jóban maradtak, sőt szinte napi kapcsolatot ápolnak egymással.

Rippel Feri: „Barátok maradtunk a feleségemmelRippel Feri és volt felesége, Vivien igazi mintapéldaként szolgálhat a különváló pároknak. Bár a szerelem elmúlt, a barátság megmaradt az egykori házasok között. „Lelkileg rendben jöttünk, jóban vagyunk Vivivel, jó barátságot ápolunk. Azért, mert nem úgy alakulnak egy pár életében a dolgok, még nem kell haragban lenni. Mind a ketten intelligens felnőtt emberek módjára kezeltük a válásunkat. A gyerek örökre összeköt minket, ez ellen nincs mit tenni, úgyhogy miért is nehezítenénk meg haraggal a mindennapokat” – mondta Feri a Nők Lapja Cafénak, aki bár rengeteget utazik, még olyankor sem hagyja ki, hogy minden nap beszéljen kisfiával.
„Sokat utazom munkaügyben, ilyenkor minden este skype-on beszélünk. Herkules elképesztő, még csak kétéves, de már be tudja kapcsolni a gépet és felhívni az apját. Pénteken indul a Rippel Brothers nyári tábora, ezalatt is folyamatosan beszélünk majd, de lehet, hogy le is jönnek meglátogatni az anyukájával”
– árulta el az artista, aki testvérével idén ötödik alkalommal rendezi meg a kalandtábort.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top