Sztárok

VV Éva: Prostinak vittek Athénba

A botrányhősnő azt állítja, hogy 600-900 ezer forintért kellett volna szexelnie férfiakkal Görögországban. Ám mivel ezt nem vállalta, kidobták az athéni szállodából. A szervező nem szólalt meg.

VV Éva tagadja, hogy azért tették ki a szűrét az athéni hotelből, mert részegen tombolt.  Éva a Blikknek azt mondta: abban a hitben utazott ki, hogy egy szépségversenyen Miss Budapestként képviselheti majd Magyarországot (ez azonban korántsem lehetséges, hiszen a koronát májusban ítélték oda Keserű Emesének szerk.), ám kint rémálommá változott a bulizás. Elmondása szerint konzumlánynak küldték ki Görögországba, ahol saját állítása szerint: 2-3 ezer euróért idegen férfiakkal kellett volna ágyba bújnia. A botrányos életű valóságshow-hős, mivel nem vállalta el a szexmunkát, ezért – mint mondja – kidobták a szállodából. Baukó Éva jelenleg még Athénban van. A vádaskodásra az őt kiküldő férfi válaszával a lapban nem találkoztunk. 

VV Éva: Luxusprostinak vittek Athénba

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top