Sztárok

Levetkőzik Zalatnay Cini

Tizenkét évvel a híres Playboy-fotók után újra megmutatja bájait az énekesnő. Zalatnay művészi aktfotókon áll modellt kisebbre szabott kebleivel.

Az egyik hazai kiadó felkérésére Zalatnay Cini újra ledobja a ruháit: egy naptáron fog szerepelni – írja a Bors. A legnagyobb hazai Playboy-eladást produkáló énekesnőről ezúttal nem erotikus, hanem művészi félakt képek készülnek, amelyeken kisebbre szabott melleit is megmutatja. Elmondása szerint a fotók élete fontos részeiről szólnak majd, így a képeken szerepet kap egy apácaruha, különféle hangszerek, de tanyán is fognak fotózni. „Ez nem egy újabb Playboy-fotózás, ahol teljesen meztelen voltam. Most is többet mutatok a testemből, de másképp” – árulta el Cini, aki a két mellkisebbítő műtét után már csak 180 köbcentis implantátummal büszkélkedhet. „Marha jól érzem így magam, nem kell mindig melltartót hordanom, nem fáj a hátam” –  mondta a korábban komoly anyagi gondokkal küzdő énekesnő, akinek a naptára várhatóan év végén kerül majd a piacra.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top