Sztárok

Lounge hangulat és online fesztiválélmények

Esténként elektronikus zene, napközben lounge hangulat, 4G mobilinternet és további fesztiválélmények várják a MasterCard Balaton Sound bulizóit a Telekom jóvoltából.

A többi helyszín mellett a Telekom Terasz színpadán is számos világsztár lép fel, köztük Solomun, a Németországban élő house DJ. A line-up női vonalát a Lengyelországban született és komoly nemzetközi karriert befutó elektronikus zenész Magda és a német származású tINI képviselik. Szintén a Sound vendége lesz a hosszú ideje Berlinben élő és alkotó, brit elektronikus zenész, DJ és producer, Scuba. Zamárdiba érkezik az argentin Hernán Cattáneo, akit az elektronika Maradonájának is emlegetnek. A Telekom Teraszon fényeihez és hangulatához illő, autentikus programmal szerez meglepetést Bruno From Ibiza, valamint Dixon, a berlini elektronikus zenei színtér markáns előadója. Jamie Jones és a zenei gourmand Henrik Schwarz pedig slágeres szettjeivel bizonyára meg fogja táncoltatni a közönséget. Hallhatjuk majd a Berlinben élő svéd Jan Blomqvistet, aki a svéd popzenés stílust és a német főváros minimalszínterének hangzását egyesítette magában, illetve Fairmontot, aki különleges stílusérzékével egyedi hangulatú partizenét kever.

Lounge hangulat és online fesztiválélmények

Idén a zenei kínálat mellett a fesztivál újításokkal is jelentkezik a Telekom jóvoltából. Most azok is virtuálisan fesztiválozhatnak, akik nem jutottak el a Balaton partjára: a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti a www.telekom.hu/fesztivalok oldalon.

A fesztiválon nem csak PayPass kártyával, hanem élményekkel is lehet fizetni, hiszen akik Instagram alkalmazással* osztják meg élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak. Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a “Gif it to me” fotósok segítségével ezt is megtehetik. Továbbá az élményeket, videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a Zamárdiba érkezők a Telekom villámgyors 4G hálózatának segítségével**. Akik pedig csak egy kis ejtőzésre vágynak, azok a kempingben a hatalmas, magentába játszó spirál árnyékában pihenhetik ki az átmulatott éjszakákat.

—————————————————————————————————————————–

*Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint szerint számlázódik.

** a használathoz a 4G/LTE technológiával lefedett területen 4G/LTE-képes mobil eszközre és 4G/LTE-képes díjcsomagra van szükség.

—————————————————————————————————————————–

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top