Sztárok

Cuki videó Pink kétéves kislányáról

Rózsaszín fülvédőben csodálta anyukáját a színpad sarkából Pink kislánya, akit azonnal szívébe zárt a közönség.

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Cuki videó Pink kétéves kislányárólKétségkívül a kétéves Willow lett Pink legnagyobb rajongója. Az énekes szöszi kislánya már a koncertekre is elkíséri mamáját, és fülvédővel a fején csodálja anyukája akrobatikus elemekkel díszített koncertjét. Így volt ez Pink egyik németországi vagy a legutóbbi ausztráliai fellépésén is. Willow csillogó szemmel, csendben nézte mamáját, majd amikor édesanyja az ölébe vette, bájosan integetett a közönségesnek, és persze azonnal elragadta Pinktől a mikrofont. A koncert alatt Pink még egy játékot is kapott egyik rajongójától, amit később a színpad szélén nézelődő gyermekének adott oda.

Nem ő az egyetlen, akit néha-néha egy fellépésre elkísér a gyermeke. Britney Spears fiait például Budapesten láthattuk a színpadon, Madonna fia rendszeresen fellép az anyukájával,de Gwyneth Paltrow is elvitte már csemetéit a Coldplay fellépésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top