Sztárok

Nyilvánosan kértek bocsánatot Demcsáktól

Először beszélt a Hal a tortán forgatása alatt kapott titokzatos csokorról a Mokka műsorvezetője, aki elárulta, nem megrendezett akcióról volt szó.

Bocsánatkérő csokrot kapott Demcsák Zsuzsa Gombos Edinát, Kovács Lázárt, Buday Pétert és Kaszás Gézát látta vendégül otthonában a Hal a tortán című műsor keretében Demcsák Zsuzsa még májusban, amikor is egy váratlan esemény zökkentette ki vendéglátói szerepéből a bikinis műsorvezetőt. Egy futár állított be hozzá egy titokzatos idegentől érkezett virágcsokorral. „Ez egy bocsánatkérő virág?” – kérdezte újdonsült barátnőjét akkor Gombos Edina, amire a kétgyermekes anyuka először sejtelmesen mosolygott, majd szörnyen zavarba jött.

A válófélben lévő tévés most az Aktív riporterének mesélt a csokor mivoltáról. „Nyilván a titokzatos személyben benne van az, hogy titok is marad. Ez egy nagyon kedves gesztus volt, vagy bocsánatkérés, de semmilyen szerelmi szál nem volt benne” – jelentette ki határozottan Demcsák, és hozzátette, még véletlenül sem megtervezett dologról volt szó. „Szívesen gyártanék én is összeesküvés-elméleteket, de nem tudok. Teljesen véletlenszerű volt, hogy ő akkor, gondolván, hogy péntek este van, otthon vagyok a gyerekeimmel, küld nekem egy virágcsokrot. Úgyhogy semmilyen, akár megrendezett, akár akaratlagos cselekmény nem játszott közre abban, hogy a virágcsokor éppen akkor érkezett” – tette hozzá a TV2 sztárja.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top