Sztárok

Amerikába költözött az RTL egykori sztárja

Eredetileg csak nyaralni utazott ki VV Olivér, de végül ott ragadt. Az egykori valóságshow-hős és műsorvezető állítja, sokkal könnyebb az élet Floridában, mint idehaza.

Nyaralásnak indult, de végül Amerikában maradt VV Olivér. A 35 éves exvillalakó két hónappal ezelőtt utazott ki Miamiba barátnőjével, Enikővel. Mint a Blikk megtudta, az egykori valóságshow-hősnek – aki a Való Világ előtt még filmdublőrként dolgozott – sikerült munkát találnia Amerikában, így most egy ideig nem tér vissza Magyarországra. A bulvárlap értesülései szerint hajók felújításában vesz részt, de a filmezéssel is kacérkodik. „Egész egyszerűen baromira jó itt lenni. (…) Kezdem érteni, hogy Amerikában miért érzik annyira szabadnak magukat az emberek. Leírhatatlan érzés, amikor a pálmák mellett kocsikázol az óceán partján” – áradozott közösségi oldalán VV Olivér, aki a csatornánál a Belevaló műsorvezetőjeként is megállta a helyét.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top