Sztárok

Olvasgasson: Gáspár Győző levele a sajtóhoz

Gáspár Győző levele a sajtóhoz.

Gáspár Győző levélben reagált az elmúlt napokban róla és családjáról megjelent cikkekre. Bár a Nők Lapja Café nem foglalkozott egyik Gáspár lány tanulmányi eredményével sem csak a ház állapotáról írtunk – ennek ellenére változtatás nélkül közöljük a levelet. Íme.

„Elegem van abból, hogy újságírók unatkoznak,és hamis információkat úgy jelentetnek meg,hogy nem végeznek semmiféle ellenőrzést! Napok óta velünk foglalkozik a média,és olyan cikkeket jelentet meg,melyek nem fedik a valóságot. Valaki le akar járatni minket,és a médiát kihasználja. Elegem van hogy azzal foglalkoznak,hogy a Győzike villában nincs levágva a fű,és rozsdásodik a kerítés! Mi a valóság? Az , hogy a füvet vágatom folyamatosan,a parlagfű irtás miatt,és az hogy rozsdásodik a kerítés? Kinek nem? Kinek mi köze hozzá, hogy rozsdás a kerítés? Lehet nekem így tetszik! Mindenki a saját háza táján nézzen szét elöször!

Továbbá cáfolom a lányaimat ért támadásokat, és kijelentem hogy Virág nem bukott meg,a tanulmányi eredményei megfelelőek,és üdvözöl mindenkit! Evelynről pedig,hogy egy fiatal,illemtudó,okos lány,akinek komoly tervei vannak az életben,és nem Győzike lányaként szeretne tanulmányi eredményeket elérni,hanem önállóan szeretne megfeleni, nem másoknak,hanem saját magának,hisz az ember magáért tanul! Természetesen a sok tanulás mellett kell néha kis kikapcsolódás is neki.

Kérdezem én, hogy van-e Magyarországon olyan szülő aki ha megteheti akkor nem küldené el lányát tanulni? Akár külföldre? Vagy bármilyen iskolába! Nem lopásra tanítsuk a gyerekeket, hanem arra hogy később legyen tisztességes munkájuk,amit szeretnek,és büszkén fel is vállalják! És igen,bevallom Evelyn felnőtt,és ez saját döntése ,és amíg tehetem addig támogatom lányaimat,épp úgy mint bármelyik családapa!

Mikor jön el az a nap , hogy nem mindig csak negatív cikkek látnak napvilágot? Főleg úgy, hogy nem igazak,és csak rágalmaznak,és azt is jogtalanul! Kérdezem a tisztelt olvasókat, hogy az ismert közszereplők hogyan tudnák magunkat és családjainkat megvédeni,ha a média hamis információkat állít? Legalább győződjön meg a média az információ valódiságáról!

Természetesen ha megbotlunk,- hibázunk, azt vállanunk kell. Az életben mindenki követ el hibákat,mint én is,de vállaltam és vállalom ennek következményét,és próbálom helyrehozni a hibámat,és amikor az adóhiányomat megállapították,akkor én azon voltam,hogy amikor lehetőségem lesz rá,akkor megfizetem az állam javára. Igen ez megtörtént.! Befizettem a hiányzó összeget! Ezzel miért nem foglalkozik a tisztelt média? Az miért nem érdekes,ha valaki próbálja helyrehozni hibáját,és ezért elkövet mindent?
Ezt miért nem támogatja senki?

Én nem loptam,nem csaltam,én csak szórakoztattam az országot esténként,és nem vagyok bűnöző. És nagyon elegem van azokból a személyekből, akik csak kihasználtak,és megpróbálnak lejáratni,és azokból az újságírókból,kiadókból,akik felelősségvonáskor nem vállalják az általuk megjelent cikkek valódiságát!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top