Sztárok

Félnek a férfiak Keresztestől

Az énekesnő nem tartja elég erősnek a mai férfiakat, pedig – mint állítja – csak egy igazi férfi oldalán tud igazi nővé válni.

Keresztes Ildikó erős és határozott nő, de szüksége van arra, hogy fel tudjon nézni a partnerére – írja a Blikk. „Van, aki fél tőlem, de nemcsak tőlem, hanem az erős, határozott nőktől. Miközben nem tudja azt, hogy ha igazán férfi lenne, akkor egy ilyen típusú nő is igazi nő tudna lenni mellette” – árulta el az X-Faktor egykori mentora a Lillás reggeli című műsorban. Mint az ország egyik legdrágább fellépője elmondta, világéletében olyan közegben dolgozott, ahol szinte állandóan férfiakkal vették körül, sőt a társaságához, a baráti köréhez is mindig tartoztak férfiak. „Valójában sose volt gondom ezzel. A baráti körömben a mai napig vannak férfiak. Szokták mondani, hogy a barátság egy férfi és egy nő között nem létezik, szerintem ez nem igaz” – vallja a 48 éves énekesnő, aki három év után szállt ki az X-Faktorból. „Én nagyon igénylem, hogy valaki legyen férfi, akkor én is tudok nő lenni” – hangsúlyozta.

Nézegessen Keresztes Ildikó képeket – galéria!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top