Sztárok

Ezért került kórházba VV Éva

VV Éva maga kérte a pszichiátriai kezelését. Szigorú napirend szerint él – azért a szabadnapján elmehet strandolni –, józan akar maradni. Egy hete bírja.

A Blikk szerint az egykori valóságshow-szereplő belátta, hogy élete kisiklott, ezért egy átmulatott éjszaka után úgy döntött: segítséget kér. Baukó Éva maga jelentkezett az egyik fővárosi kórházban, ahol alkoholproblémái és pánikbetegsége miatt kezelik. A Blikk állítja, a lány döntésében az is közrejátszott, hogy állítólag nincs hová mennie. „…Hatodik napja vagyok bent, és szeretnék gyógyultan távozni. Elég volt abból az életvitelből, amit az elmúlt években produkáltam. Én vagyok az oka, hogy idáig jutottam… Rájöttem, ha nem változtatok, nekem végem” – mondta az egykori szereplő, aki szigorú napirend szerint él a kórházban, de azért első szabadnapján elmehetett strandolni. „Erős nő vagyok, és elhatároztam, hogy változtatni fogok. Számos tervem van, amelyeket szeretnék megvalósítani” – folytatta.

VV Éva élete képekben – a villától a kórházig:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top