nlc.hu
Sztárok
Életéért küzdött Stohl András

Életéért küzdött Stohl András

Nem csak a színpadon, hanem a vízben is összemérte erejét Stohl András és Feke Pál.

Stohl András és Feke Pál a nyár egyik legnagyobb durranására, az Alföldi Róbert által rendezett István, a királyra készülnek, melyben ellenfeleket alakítanak: Stohl Koppányt, Feke pedig Istvánt játssza majd. Erejüket ezúttal nem csak a színpadon, hanem a vízben is összemérték. Először Feke Pál húzta maga után a jetskire kötött matracon Stohlt, Buci pedig viccelődve bár, de úgy köszönt el a stábtól, mint aki az életéért küzd: „Most meg fog ölni. A darabban is én halok meg…” A kalandot viszont természetesen egy csobbanással átvészelte. Később közös matracon tették próbára, hogy melyikük bírja tovább vízbe esés nélkül, ebből a versenyből viszont Stohl került ki győztesen.
A két színész egyébként eltérő személyiség ugyan, de nagyon megtalálták a próbák során a közös hangot, és mindketten alig várják az előadást. Meghökkentő és hátborzongató jelenetekre számíthatunk, egy egészen új, kortárs előadásban.

Életéért küzdött Stohl András

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top