Sztárok

Bepasizott az RTL sztárja

Újra szerelmes Mármarosi Tünde, aki a Szombat esti lázban Vastag Csaba partnere volt. A táncoslány nem sokáig búsult a Vastag Csabával való szakítás után, szíve már az Operettszínház ifjú sztárjáért dobog.

Egymásra talált Mármarosi Tünde és az Operettszínház ifjú sztárja, Kocsis Dénes – írja a Bors. A táncoslány – aki korábban Vastag Tamással képzelte el a családalapítást, ám a Szombat esti láz után szakított az énekessel – Szegeden, az Elfújta a szél című darab próbáin ismerte meg a színészt, a fiatalok ugyanis együtt játszanak a musicalben. „A barátaim azt mondják, nagyon megváltoztam. Az elmúlt másfél hónapban kinyíltam, és sokkal többet viccelődöm. Anyukám szerint is úgy ragyog a szemem, mint még soha” – árulta el a Vastag Tamással a show-t megnyerő táncoslány, aki olyan szerelmes, mint még soha. „Tündi pont olyan, mint én, csak nőben. Nagyon jól elszórakoztatjuk egymást” – nyilatkozta kapcsolatukról újdonsült párja.

Fotó: RTL2 Sajtóklub
Fotó: RTL2 Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top