Sztárok

Megint kiütötte magát Rihanna – galéria

Miután a hétvégén részegen fetrengett a földön a szülőhazájában megrendezésre kerülő fesztiválon, ma tovább folytatta a partizást Rihanna.

Nyolc napos fesztiválra utazott haza a 25 éves barbadosi énekesnő, aki tegnap napvilágot látott képeivel bejárta a világsajtót. Rihanna részegen, közösülést imitálva vonult végig a karnevál útvonalán, szinte semmit sem viselve. Másnap reggel Twitteres oldalán kommentálta az előző éjszaka eseményeit. „Festékkel leöntve ébredtem reggel” – írta az énekesnő, aki ma tovább folytatta a partizást. Bugyiban, egy mellbimbót épphogy takaró melltartóban, óriási tollakkal a hátán és necc harisnyában tombolta végig a barbadosi aratási karnevált. A kezéből természetesen ezúttal sem hiányozhatott a laposüveg és néhány óra elteltével már ismét önkívületi állapotban tombolt. Sokan féltik a magáról füvezős képeket is gyakran posztoló énekesnőt, hogy lassan Lindsay Lohan vagy akár Amanda Bynes sorsára jut. Chris Brown egykori barátnője ugyanis drogok hatása alatt már több koncertjén is kiverte a biztosítékot rajongóinál.

 

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top