Sztárok

Damu: “Az, hogy a feleségemet zaklatják, minden határon túlmegy!”

Először mesélt esküvőjéről és az azóta történt eseményekről Damu Roland.

Damu: „Az, hogy a feleségemet zaklatják, minden határon túlmegy!Meghatódva beszélt esküvőjéről és újdonsült feleségéről Damu Roland, aki a Fókusz című műsornak adott exkluzív interjút a tiszalöki börtönből. „Az esküvőn nagyon-nagyon jó kedvem volt. Azt hittem, hogy végig fogom zokogni, ehelyett végignevettük az egészet. Én annyira figyeltem Edinámra, hogy ő milyen lelki állapotban van, ő annyira nézett engem, hogy nem azt mondom, hogy felhőtlen, de nagyon jó hangulatú volt. A büntetés-végrehajtás mindent megtett azért, hogy az adott körülmények között ne legyen ez egy ilyen vasrácsos történet” – mesélte a négy és fél éves börtönbüntetését töltő színész, aki nemrégiben rendezőként mutatkozott be a büntetőintézet falai között.

Damu és felesége boldogságát azonban beárnyékolja, hogy az ifjú asszonyról azóta többször írtak aktfotói miatt.Azt írják az újságok, hogy ezekről a képekről én nem tudok. Szeretném kijelenteni, hogy tudok ezekről a képekről és tudtam is. Ezekből van az én zárkámban is. Ezek magánjellegű képek, amelyek nekem szólnak. Nekem és senki másnak. Azt, hogy életem egyik legfontosabb emberét, a feleségemet zaklatják, háborgatják, azt gondolom, ez minden határon túl megy” – háborgott az újdonsült férj, aki azonban büszke feleségére, amiért állja a sarat. „Érzem, hogy erős, hogy kitart mellettem és hűséges és megvár” – tette hozzá a Jóban Rosszban egykori rosszfiúja.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top