Sztárok

Meghalt a holland herceg – Gyászol a királyi család

Elhunyt Johan Friso holland herceg, aki tavaly február 17-én szenvedett lavinabalesete óta kómában volt.

A 44 éves Friso herceg az ausztriai Lechben szenvedett lavinabalesetet, amikor a négyes lavinariasztás ellenére lecsúszott egyik helyi barátjával. A hirtelen meginduló lavina maga alá temette a herceget, húsz perc után tudták kimenteni, és majd egy órán át élesztették újra. Friso súlyos agyi sérülést szenvedett, azóta kómában feküdt. Londonban kezelték, édesanyja, az áprilisban a trónról leköszönt Beatrix hetente látogatta fiát, bátorította annak feleségét, Mabel hercegnét és két gyermeküket. Sok jóra azonban nem számíthattak…

A királyi család tagjai Beatrix lemondása után döntöttek úgy, hogy hazaszállíttatják a herceget Hollandiába, valószínűleg azért, hogy az elkerülhetetlen otthon, családi körben érje.
A királyi család nem, a holland kormány azonban kiadott egy közleményt, eszerint a herceg az oxigénhiány miatt bekövetkezett agykárosodása miatti komplikációkba halt bele.

Meghalt a holland herceg - Gyászol a királyi család

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top