Sztárok

Közös pikniken a Várkonyi és Gombos család – fotó

Néhány éve még igencsak feszült volt a viszony Bochkor Gábor és Gombos Edina között, a jelek szerint azonban mostanra rendezték kapcsolatukat.

Várkonyi Andrea, akinek nemrégiben élő adásban okozott kellemetlen pillanatokat egy rovar, egyre aktívabban használja hivatalos Facebook-oldalát. Ennek köszönhetően nemcsak azt tudtuk meg, hogy a híradós családja új taggal bővült, de arra is fény derült, hogy ő és kolléganője, Gombos Edina bizony nagyon jóban vannak. Olyannyira, hogy a két család össze is jár, így a vasárnap délutánt is együtt töltötték Andreáék otthonában. „Edina (Gombos) és Alberto átjöttek hozzánk. Gábor főzött, Alberto a mojitót gyártja, a lányaink pedig eltűntek a gyerekszobában. Ez egy jó vasárnap délután” – írta a Tények műsorvezetője, aki több TV2-s kolléganőjével is szoros viszonyt ápol. Ez a barátság azonban azért meglepő, mert köztudott, hogy Gombos és a visszatérésre készülő Bochkor között néhány éve nem volt felhőtlen a viszony, amiért az Aktív műsorvezetője úgy döntött, a Sláger Rádió megszűnése után nem kíván együtt dolgozni a Bumeráng csapatával. Mostanra azonban úgy tűnik, elszívták a békepipát.

Bochkor és Gombos elszívták a békepipát
Fotó: Facebook

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top