Sztárok

Legendákkal erősít az RTL Klub – videó

Mit szólna, ha John Lennon, Lenny Kravitz, Elton John vagy akár Freddie Mercury lépne színpadra a magyar közönség előtt? Lehetetlen? Az RTL Klub nem ismeri ezt a szót.

Legendákkal erősít az RTL Klub - videóÚj műsorral készül a képernyők elé szegezni a nézőket az RTL Klub. AZ X-Faktor után ugyanis egy újabb énekes műsorformátumot vásárolt meg, ami azonban tematikájában teljesen más. „Ez egy kifejezetten szórakoztató műsor, egy kifejezetten jókedvű este eltöltését ajánlja a nézőknek. Természetesen a dolognak messze nincs olyan tétje, mint az X-Faktornak. Akik ebben a műsorban szerepelnek, profi előadók” – kezdte Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Fókuszban. A Your Face Sounds Familiar (Ismerős a neved) című énekes vetélkedő már több országban bizonyított. 2011-ben indult útjára Spanyolországból és hamarosan Amerikában is debütál. A show-műsor lényege, hogy híres énekeseket alakítanak át más sztárokká. „Profi filmes maszkmesterek is közreműködnek. Tehát itt az a cél, hogy az eredeti ikonhoz a legjobban hasonlítson az, aki előadja a számát. Ebben a műsorban ugyanúgy lesznek magyar sztárok és magyar dalok is, mint külföldiek” – tette hozzá Kolosi a 2014 elején induló műsorról.

Addig is nézd meg a videót, amelyen egy férfi előadó Susan Boyle-ként fakad dalra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top