Sztárok

Obama beszólt a Kardashian–West-párosnak

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy valóságshow-hőssel és verekedni imádó pasijával példálózik. Igaz, negatív példaként említette egy interjúban az indokolatlanul híres párocskát. Kardashian mama pedig nem volt rest visszaszólni a világ első számú emberének.

Mi is rengeteget foglalkoztunk már Kim Kardashiannal, aki terhessége alatt (és azóta is) naponta szerepelt a legnagyobb külföldi lapokban. A Kardashian klán, Kris Jennerrel, a „mindenható” mamival az élen nagyon tud valamit, hisz maga az amerikai elnök is velük példálózik, igaz, nem túl pozitív kontextusban. De tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám, különösen Kanye West esetében, aki hol paparazzókat, hol oszlopokat fejelgetve kerül a címlapokra. „Az én gyerekkoromban az amerikai álmot egy kellemes otthon, egy jó állás és a felsőoktatásba való bejutás lehetősége jelentette. A mai gyerekeket pedig a hírességek életstílusával bombázzák. Az én időmben még nem volt ekkora ablak a gazdagok és híresek életvitelére” – kezdte a válaszadást Barack Obama az Amazon.com által kiadott Kindle Singles riporterének, amikor ő az amerikai álomról kérdezte az elnököt.

Maga Barack Obama szólt be a Kardashian-West párosnak


„A gyerekek nem azt figyelték mindennap, hogy mit visel éppen Kim Kardashian, vagy hova megy nyaralni Kanye West, és azt sem gondolták, hogy csupán ennyi lehet a siker kulcsa”
– fogalmazta meg kritikáját Obama, amit persze az ízlésficamos Kim Kardashian anyukája nem hagyhatott szó nélkül, és saját tévéshow-jában szólt vissza az Egyesült Államok elnökének, „megfogva” a lényeget. „Én azt tanítottam a gyerekeimnek, hogy álmodj nagyot, dolgozz keményen és bármit elérhetsz! Szerintem kicsit furcsa, hogy épp Kimet és Kanye-t szemelte ki magának Obama elnök. Először is Kanye nem jár nyaralni. Soha! Kim pedig a legkeményebben dolgozó fiatal nő a világon. Nem alszik, nem áll meg, nem lassít, keményen megdolgozik azért, amije van!” – vette védelmébe lányát és kedvesét Kris Jenner. Az Obama és Kanye West közötti konfliktus amilyen meglepő, annyira nem új keletű. Barack Obama kétszer is baromarcúnak nevezte a rappert, amiért az belegázolt Taylor Swift lelkébe egy díjátadón. Erre a lányát fura névre kereszteltető zenész a maga nemes egyszerűségével csak a következőt reagálta: „Szarok rá, miket beszél az elnök!” Kíváncsian várjuk a kakasharc újabb felvonását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top