Sztárok

Ördög Nóra: “Hogy is gondolhattam, hogy nekem egy nyugodt kisbabát rendelnek az égiek?”

Amióta megszületett a kislánya, az RTL Klub műsorvezetője igazi kihívásként él meg minden napot. Még egy egyszerű ebéd is komoly tervezést igényel.

Már korábban is beszámolt arról kismamablogjában Ördög Nóra, hogy kislánya nem éppen jó alvó. Most ismét arról mesélt a közösségi oldalon, hogy amióta anyuka, egy kellemes barátnős délután is igazi kihívást jelent a kis Micivel. „Négy perc alatt kapom össze magam, és acélozom a lelkem, mert tudom, hogy Mici az autóban majdnem a végcélig üvölt majd. A parkolóház előtt öt perccel azért bealszik, csak hogy a bejáratnál található fekvőrendőrök döccentése fel is ébressze azon frissiben”kezdi a divatot teremtő anyuka a történetet, aminek persze itt még koránt sincs vége.

Ördög Nóra:

Bár barátnői szívesen dajkálják a csöppséget, amíg Nóra eszik, hiába minden próbálkozás, ő nem tud másra koncentrálni, csak kislánya szirénázó hangjára. „Öt perc – ennyit sikerül a levesnek és pár felnőtt gondolatnak szentelni, aztán visszaveszem Micit, akivel addigra persze már sétálgatni kell, ráadásul mindenki minket néz, de mindegy is, mert a csajoknak menniük kell, kérjük a számlát. Mici útban a parkolóház felé kezdi türelmét veszteni, kiköpi a cumit, tehát az utolsó fegyverem is oda, de még így is van remény, hogy aránylag zökkenőmentesen kijussunk, ami azonban rögtön szertefoszlik, amikor az automatánál szembesülök a ténnyel, hogy nincs apróm… Nagy levegő, pókerarc, a most már ordító Micivel vissza a plázába, sajnálkozó tekintetek, pénzváltás stb… Azóta nem merészkedtünk vissza arra a környékre” – osztotta meg az anyasággal járó gondolatait Nóra.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top