Sztárok

A nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét a két villalakó – fotó

Hosszú ideig titkolták szerelmüket, majd felvállalták, végül szakítottak és a legnagyobb titokban újra összejöttek. Knapp "VV" Attila és Kutai "VV" Kinga fordulatokkal teli szerelmi története most egy közös fotóban teljesedett ki.

Attila szerelmes volt Kingába, de Kinga nem viszonozta a zárkózott fiú érzéseit. Majd vége lett a Való Világnak, Attila nyertesként távozott. Azonban nemcsak lakást és pénzt nyert, de az áhított nő szíve is az övé lett. Az egész ország drukkolt nekik, majd bekövetkezett a vég: Attila és Kinga szakítottak, amiről a szőke lány sírva mesélt a Reflektornak. Ezután újra egymásra találtak, de kapcsolatukat megóvandó, ezt titkolták. A VV5 győztese a villa egykori cselszövőjét vitte magával a nyereményútra, Balira. Életüket távol a reflektorfénytől élik, hogy megóvják szövevényes kapcsolatukat a nyilvánosság kíváncsiskodó tekintetétől. Most azonban ők maguk osztották meg boldogságukat az emberekkel, egy közös fotó kísértében. Végre mi is nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top