Sztárok

Kulka János transzvesztita lett

Folyik a Swing című film forgatása. Kulka János, akit kisminkelve még a stábtagok is alig ismertek fel, örül filmbéli szerepének.

2014 márciusába kerül a mozikba Fazekas Csaba rendező zenés filmje, a Swing. A filmben olyan nagyszerű színészek is közreműködnek, mint Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska vagy Csákányi Eszter. Kulka János pedig egy transzszexuális bártulajdonost alakít – írja a Bors. „A legnehezebb kérdés a szerep eljátszásában az, hogy ne a közhelyeit formáljam meg. Egy embert kell alakítanom, aki egyébként bártulajdonos és egyébként transzvesztita. Technikailag a sminkelés megterhelő. Minden reggel két órát ülök a sminkszobában, viszont amikor elkészülök, akkor egy eddig ismeretlen új világba kerülök. Átléphetek, nemet változtathatok. Viszonylag szemérmes embernek tartom magam, ezért is fantasztikus érzés, hogy kimegyek egy ötvenfős stáb elé, és az égadta világon senki nem ismer fel” – mesélte a lapnak a színész, aki azt is elárulta, hogy sminkjét hazánk egyik leghíresebb transzvesztitája, Nicole készíti.

Kulka János transzvesztita lett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top